Abus Urban-I Signal V.2 - bliv set i mørket 

Abus Urban-I Signal V.2, gør som navnet lyder, signalerer og viser din tilstedeværelse i trafikken. Urban-I signal er en voksen hjelm.

Abus arbejder hele tiden på at forbedre din sikkerhed i trafikken. Før i tiden var der mest fokus på at skabe cykelhjelme der kunne beskytte dit hoved under fald, men i dag, vægter Abus ligeså højt, at arbejde med hvordan man kan forhindre fald, eller andre trafikale ulykker, via øget synligheden.

LED-baglygter har længe været tænkt ind i cykelhjelmenes design, således at bagfrakommende cyklister/bilister kan spotte hvor du befinder dig længere fremme. Også Urban-I Signal V.2, har en baglygte monteret, den er trekantet og sidder øverst oppe i nakken. Med et enkelt tryk, tændes lygten.

360 graders reflektion 

Reflekser er en af de mest kendte måder at synliggøre sig selv i trafikken. Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse at Abus også tænkt reflekser ind i skabelsen af Urban-I Signal V.2. Det er ikke noget nyt fænomen, da reflekser er set på flere hjelme, med hvad der er unikt, er måden reflekserne er sat på Urban-I V.2.

Urban-I V.2 Signal har nemlig 360 graders reflection, så du kan blive set fra alle vinkler - selv oppe fra, hvilket kan virke lidt fjollet, men i virkeligheden er en god idé, for hvis du i et sekunds uopmærksomhed, får vendt blikket ned, har bilisterne stadig mulighed for at se dig. Refleks linjerne løber i to linjer langs toppen, samt langs hjelmens sider.

Urban-I Signal - en nydesignet city-hjelm

Som det ser ud lige nu, har vi kun Urban-I Signal V.2 i tre forskellige farver i vores sortiment. Urban-I Signal V.2 i grå, Urban-I Signal V.2 i hvid og Urban-I Signal V.2 i en flot gul farve. Går du ind for ekstra synliggørelse i trafikken, er det altid en god idé at vælge en hjelm der har en skrap farve, for så er du allerede et skridt foran.

Urban-I Signal V.2 er en nydesignet udgave af Urban-I V.2.

Hvis man ser på hjelmens funktioner, får man med denne Signal udgave, en let hjelm med komfortable puder, magnetisk lås, bløde stropper og en behagelig pasform. Urban-I V.2 er en city-hjælm der egner sig perfekt til bykørsel.