Høvding Cykelhjelm Airbag 2.0

Hövding kraven fungere som en oppustelig cykelhjelm der er virker på samme måde som den airbag der sidder i en bil. Du tager kraven på rundt om halsen, og når lynlåsen er helt lynet op kan du tænde for airbag'en. Skulle du så komme ud for et...

Hövding kraven fungere som en oppustelig cykelhjelm der er virker på samme måde som den airbag der sidder i en bil. Du tager kraven på rundt om halsen, og når lynlåsen er helt lynet op kan du tænde for airbag'en. Skulle du så komme ud for et uheld, vil airbag'en folde sig ud på et splitsekund og beskytte dit hoved hele vejen rundt i form af en stor pude.

Hvordan kan Hövding hjelmen/kraven så vide hvornår den skal puste sig op?
Under kraven sidder der små sensorer, der opfanger dine bevægelser. Skulle der ske pludselige og voldsomme bevægelser, vil airbag'en puste sig op og dermed yde den bedste beskyttelse.

Hövding er CE godkendt og lever op til de krav der i dag stilles til en god og sikker cykelhjelm. Med airbaggen følger et standard cover.

VIGTIGT: Det er vigtigt at du ikke bevæger dig rundt på gåben, mens kraven er sat til, for hvis du f.eks. hurtigt bukker dig ned kan sensoren i kraven anse det som et fald og den vil derfor puste sig op. Det er en skade vi desværre ikke har mulighed for at kunne dække.

Bemærk!! - Der er IKKE familierabat på Hövding cykelhjelm


OBS: Ønsker du at oplade din Hövding via din computer, bør vi gøre opmærksom på at som det ser ud lige i øjeblikket, kan Hövding ikke oplades via computere der har windows 8, eller 8.1. Hövding arbejder på sagen.

LÆS MERE

Vejl. udsalgspris: 2 295 DKK

1 989 DKK (Gratis fragt fra 300 DKK)(Er du i tvivl om størrelsen? Så klik her.)

På lager (1-2 dages leveringstid)Mere information om den usynlige, oppustelige cykel airbag

Herunder finder du yderlige information om den revolutionerende cykel airbag fra Høvding/Hövding. Vi har listet de mest stillede spørgsmål, og besvaret dem - har du spørgsmål som ikke er besvaret herunder, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Lige lidt VIGTIGT info, inden vi går til listen med de mest stillede spørgsmål.....

Dine forsikringsmuligheder ved køb af en Hövding cykel-airbag. 

OBS: Du tilbydes ved køb af Hövding cykelairbag, 3 måneders gratis forsikring til dækning af din selvrisiko. Du har mulighed for at forlænge forsikringen efter de 3 måneder. 

Du skal kontakte dit eget forsikringsselskab for at oplyse dem om dit køb af din cykelairbag, så du på den måde kan høre om de dækker din airbag hvis uheldet skulle være ude. Ikke alle forsikringsselskaber dækker Hövding cykel airbaggen.

For at de 3 måneders gratis forsikring kan træde i kraft, skal du sende os (eCykelhjelm.dk) dit hjelmnummer, som vi så skriver ind i Hövdings forsikringssystem. Derefter bliver de 3 måneders gratis forsikring aktiveret. (dette er gældende FRA modtagelsesdatoen). Der er derudover mulighed for forlængelse af forsikring til dækning af din selvrisiko. Du høre automatisk fra SOLID forsikringsselskab hvor Hövding har tegnet denne forsikring.

Læs mere her: Hövding garanti og forsikringsmuligheder. (Her læser du også mere om din reklamationsret) 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor stammer Hövding fra?
For godt 10 år siden fik to svenske kvinder idéen til et revolutionerende alternativ til de traditionelle cykelhjelme. I dag er version 2.0 af deres cykel airbag ekstremt populær over hele verden.

Hvad vejer den?

635 g uden shell. 

Kan Airbag'en vaskes?

Du kan vaske det shell der sidder rundt om selve airbagen. Vi anbefaler at du vasker det i hånden. (Se gerne hvad mærkeringen siger)

Hvordan virker den med hensyn til batteriet?

Du kan oplade batterierne der følger med. Hövding kraven gør selv opmærksom på når batteriet er ved at være lavt. Batteriets levetid er op til 10 timer (før den igen skal oplades)

Hvis hjelmen har pustet sig op, kan man så bruge den igen?

Nej det kan den ikke. Men er der sket særlig form for ulykke, vil Hövding gerne kigge på din Airbag, da der inde i kraven sidder en lille sort box, der kan fortælle hvad der gjorde at kraven valgte at puste sig op. På den måde kan de forsat vidreudvikle airbagen, med ny viden.

Hvad stiller jeg op med den når den skal smides ud?

Kør den på genbrug, der er mange små elektroniske dele i kraven der gør at den ikke må smides ud med normalt affald.

Kan Airbaggen bruges til tandemcykel?
Nej! Da airbaggen registere dine cykelrelaterede bevægelser, kan det forstyrre sensorene at i er to på én cykel.Mest søgte:
airbag cykelhjelm
oppustelig cykelhjelm
cykel airbag
høvding cykelhjelm
cykelhjelm airbag
cykelairbag
hövding hjelm
usynlig cykelhjelm
høvding airbag
cykelhjelm oppustelig
cykelhjelm krave
cykelhjelm med airbag
høvding hjelm
usynlig cykelhjelm pris
den usynlige cykelhjelm
hövding cykelhjelm

Andre produkter i samme kategori

  • Malmö cover til Høvding 2.0
  • Sarek Odyssey Cover til Høvding 2.0
  • Reflector Cover til Høvding 2.0
  • Hidden Place Cover til Høvding 2.0
  • Copenhagen Cover til Høvding 2.0
  • Ferrara Cover til Høvding 2.0
  • Amsterdam Cover til Høvding 2.0
  • Berlin Cover til Høvding 2.0
  • Violently Happy Cover til Høvding 2.0